Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009
Μπακαλιάρος φούρνου .
Υλικά (για 4 άτομα):
4 μπακαλιάροι (300 -320 γρ ο καθένα)
40 γρ φύλλα σέλινο ψιλοκομμένα
200 γρ κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
20 σταφίδες μαύρες (σταφίδες Κορινθιακές) μουλιασμένες σε νερό
Τα συκώτια από τους μπακαλιάρους ψιλοκομμένα αν υπάρχουν στο ψάρι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
20 ελιές Καλαμών κομμένες
Υλικά για το ζωμό ψησίματος:
100 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
50 ml ζωμό ψαριού
10 ml χυμό λεμόνι
1 γρ ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου