Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009
Μοσχάρι με δαμάσκηνα στην κατσαρόλα .
Υλικά (για 4 άτομα):
1 κιλό μοσχάρι (από κιλότο), κομμένο σε μεσαία κομμάτια
3/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
500 γρ. δαμάσκηνα (χωρίς κουκούτσι)
2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
1 κουτ. σούπας μέλι, κατά προτίμηση θυμαρίσιο
1 φύλλο δάφνης
6 - 8 κόκκοι μπαχάρι ολόκληροι (οπότε θα πρέπει να τους βγάλετε στο τέλος) ή φρεσκοτριμμένοι σε μύλο
1 ξύλο κανέλας
1 φλιτζ. τσαγιού λευκό, γλυκό κρασί
1/2 φλιτζ. τσαγιού πολτός ντομάτας (από ντοματάκια κονσέρβας που πολτοποιούμε στο μπλέντερ)
αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου