Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009
Σφολιάτα γεμιστή με κρέμα .
Υλικά (για 6 άτομα):
Για τη σφολιάτα:
1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα
1 αυγό (προτιμάμε βιολογικό), ελαφρώς χτυπημένο
Για τη κρέμα:
350 γρ. γάλα φρέσκο
150 γρ. κρέμα γάλακτος
80 γρ. ζάχαρη
1 αυγό + 3 κρόκοι αυγών (κατά προτίμηση βιολογικών)
40 γρ. κορν φλάουρ
1 κλωναράκι βανίλιας
Για τη διακόσμηση:
ποικιλία φρέσκων φρούτων
αμύγδαλο φιλέ
κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί (χωρίς ζάχαρη)
ΠΗΓΗ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου