Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009
Σαλάτα ρυζιού με ραπανάκια και τόνο .
Υλικά:
250 γρ. ρυζιού της αρεσκείας σας βρασμένο σε αλατόνερο
1 κουτί τόνο νερού, 1 καρότο τριμμένο
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κτσ ψιλοκομμένο μαϊντανό, 2 κτσ κάππαρη
2 κτσ ψιλοκομμένο αγγουράκι (τουρσί)
1 μάτσο ραπανάκια ψιλοκομμένα σε κύβο
Για τη σάλτσα:
100 γρ. γιαούρτι, 1 κτσ καυτερή μουστάρδα
2 κτσ σάλτσα σόγιας, 2 τζούρες ταμπάσκο
4 κτσ λάδι
χυμός 1 λεμονιού
αλατοπίπερο
Διαδικασία:
Ανακατέψτε τα υλικά της σαλάτας αλατοπιπερώνοντας, αφού όμως τρίψετε τον τόνο. Στολίστε με μαϊντανό και ραπανάκια.
ΠΗΓΗ - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου