Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009
Σουφλέ τυρί με χοιρομέρι .
Υλικά:
500 γρ. φέτες ψωμιού (μόνο ψίχα)
5 φέτες βραστό χοιρομέρι
2 αυγά
500 γρ. γάλα
400 γρ. τριμμένο τυρί
λίγο θυμάρι ή μοσχοκάρυδο
αλατοπίπερο
Διαδικασία:
Απλώνουμε το μισό ψωμί στο κατάλληλο ταψί (θέλει λίγο ύψος) έχοντας βουτυρώσει ή λαδώσει. Στρώνουμε τις φέτες από το χοιρομέρι. Ανακατεύουμε καλά τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε με τη μισή ποσότητα.
Στρώνουμε το υπόλοιπο ψωμί και περιχύνουμε με το υπόλοιπο μείγμα. Καλό είναι να πασπαλίσουμε με λίγο τυρί και να προσθέσουμε κομματάκια βούτυρο. Ψήνουμε για 45΄ σε μέτριο προς δυνατό φούρνο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου