Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009
Τάρτα σοκολάτας με καρύδια και καραμέλα .
Υλικά (για 12 - 14 μερίδες):
Για τη ζύμη:
80 γρ. βούτυρο, από το ψυγείο, κομμένο σε κυβάκια
65 γρ. ζάχαρη άχνη
1 αυγό (προτιμήστε βιολογικό)
175 γρ. αλεύρι
40 γρ. κακάο
Για τη γέμιση:
160 γρ. καστανή ζάχαρη
80 γρ. βούτυρο
100 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
200 γρ. καρυδόψιχα
Για την επικάλυψη:
250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
250 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, ψιλοκομμένη
ΠΗΓΗ ' ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου