½ κιλό μπρόκολο
12 κουταλιές τριμμένο κεφαλοτύρι
8 κουταλιές τυρί φέτα ή άλλο μαλακό τυρί
αλάτι
Χωρίζετε σε μπουκετάκια το μπρόκολο, το πλένετε και το βράζετε για 5 – 5 λεπτά, ανάλογα με το γούστο σας. Το στραγγίζετε και το πλένετε με κρύο νερό για να διατηρήσει το χρώμα του.
Χωρίζετε το κεφαλοτύρι στα τέσσερα. Ζεσταίνετε ένα μικρό τηγανάκι και στρώνετε μέσα το ένα τμήμα του τυριού. Αφήνετε να ψηθεί ώστε να σχηματίσει μια κρέπα. Συνεχίζετε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι. Στρώνετε τις κρέπες σε πιατέλα και τις αφήνετε να κρυώσουν.
Βάζετε πάνω από τις κρέπες τα μπουκετάκια του μπρόκολου, ρίχνετε από 2 κουταλιές τυρί και σερβίρετε.
ΠΗΓΗ - Γιάννα
Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου